Het Blienberg Team

Magda Lauwers

Advocaat

Magda staat reeds jaren haar cliënteel met raad en daad bij zowel in commerciële als burgerlijke zaken. Ze is zeer betrokken bij haar cliënteel. Ze tracht steeds de een oplossing na te streven op maat van de cliënt. Magda Lauwers is erkend bemiddelaar sinds 2015 en probeert in de mate van het mogelijke de problemen en conflicten op te lossen buiten de rechtbank.

Zij behaalde haar rechtendiploma aan de KU Leuven in 1992 met onderscheiding en startte datzelfde jaar als advocaat bij EVC Advocaten.

In 2014 heeft zij met Blienberg Advocaten haar eigen kantoor opgericht. Elke cliënt krijgt bijzonder aandacht en samen wordt gezocht naar de juiste strategie. Hierbij wordt een minnelijke of bemiddelde oplossing verkozen boven een procedure voor de rechtbank. Voor Magda Lauwers is een pro-actieve aanpak van de juridische problemen en vragen ook zeer belangrijk.

Indien een gerechtelijke procedure toch onvermijdbaar is, heeft haar expertise, in combinatie met haar kenmerkende persoonlijke en intensieve betrokkenheid, meermaals het verschil gemaakt.

Magda heeft een bijzondere voorliefde voor het handelsrecht (overeenkomsten, handelspraktijken,…), vennootschapsrecht (overnames, fusies en splitsingen,…), insolventierecht en intellectueel eigendomsrecht, waarin zij in 2000 een master na master opleiding met succes voltooide.

Magda staat het cliënteel bij in het Nederlands, Engels en Frans.