JURIDISCH ADVIES VOOR ONDERNEMERS

& Conflictbeheersing

Ask2.Legal

Snel, efficiƫnt en kwalitatief online juridisch advies

Stel uw vraag

De juridische partner van elke ondernemer

Blienberg Advocaten is een dynamisch team van advocaten dat u met kwalitatief hoogstaande raad en daad bijstaat. Het is onze missie onze cliënten te ontzorgen. Ons motto: Conflictbeheersing door persoonlijk, betrokken en doelgerichte juridische begeleiding. 
Via onze interactieve website staan we steeds ter uwer beschikking. We willen de ondernemer die onze website bezoekt proactief bijstaan. Onze advocaten en medewerkers staan steeds voor u klaar om in overleg uw juridische vragen, problemen en geschillen op te lossen.  Alle uren van de dag en de nacht kan u uw vragen stellen via ask2egal.
We bestempelen onszelf graag als zeer toegankelijk: De kostprijs van onze dienstverlening is transparant en betaalbaar. Een goede en vooral continue begeleiding voorkomt vaak een verdere escalatie van moeilijkheden. De betrokkenheid van ons team, samen met een degelijke kennis van uw onderneming, levert belangrijke voordelen op.  Klik hier om onze tarieven te raadplegen.  U vindt op onze website ook gratis advies en gratis modelcontracten. Samen kunnen we ook conflicten oplossen via onderhandelingen of bemiddeling. Waar nodig zullen onze advocaten uw belangen graag en met verve verdedigen voor een Rechter
We adviseren u graag over de Algemene Verordening Gegevensbescherming of GDPR.
Samen onze It - partner Kaisha komen wij tegen een vaste prijs uw onderneming doorlichten in het kader van de nieuwe GDPR-wetgeving
Juridisch advies voor ondernemers
Juridisch advies voor ondernemers

Blienberg Advocaten wil u als ondernemer ontzorgen. Wij geven op een  betrouwbare en snelle manier advies bij alle juridische vragen en problemen waarmee de ondernemers dagdagelijks worden geconfronteerd. Wij zijn in vele aspecten van het ondernemingsrecht gespecialiseerd.

Lees meer
Ondernemingen in moeilijkheden
Ondernemingen in moeilijkheden

Blienberg advocaten helpt u ook graag als het wat minder gaat met uw onderneming. Wij beschikken over een ruime know-how en veel praktijkervaring in het begeleiden van ondernemingen in moeilijkheden. We zijn expert in zowat alle deelaspecten van deze rechtstak.

Lees meer
Bemiddeling
Bemiddeling

Bemiddeling is één van de mogelijke alternatieven voor de gerechtelijke procedure om geschillen op te lossen. De bemiddelaar, zoekt samen met de partijen naar een akkoord dat voor iedereen aanvaardbaar is. Tijdens een bemiddeling nemen beide partijen vrijwillig deel aan het proces.

Lees meer
Procedure
Procedure

Is een gerechtelijke procedure vereist, dan staat het Blienberg team paraat om ook deze piste kordaat aan te pakken.We werken aan transparante prijzen en rapporteren maandelijks over onze prestaties. De waarde van het geschil is ook voor ons daarbij een belangrijke factor.

Lees meer