Expertises

Ondernemings-strafrecht

Onze aanpak ‘voorkomen is beter dan genezen’ geldt ook inzake het ondernemingsstrafrecht. Indien u preventief te werk wil gaan om een strafrechtelijke vervolging als bestuurder of aandeelhouder te voorkomen, bent u bij Blienberg aan het juiste adres. Wij voeren graag voor u een strafrechtelijke risico-analyse uit om een eventuele aansprakelijkheid te voorkomen. U kan als ondernemer heden ten dage echt niet alle regelgevingen die van toepassing zijn op uw bedrijf kennen tot in de finesse. En net die kleine details die u misschien over het hoofd ziet kunnen u duur te staan komen.

Blienberg behartigt uw strafzaken zowel indien u verdacht wordt van het plegen van een misdrijf als wanneer u het slachtoffer bent van een misdrijf. De multidisciplinaire aanpak van ons kantoor zorgt er voor dat ook in de materie ondernemingsstrafrecht u door een gespecialiseerd advocaat zal worden bijgestaan. Waar mogelijk zullen we u een strafrechtelijke minnelijke schikking voorstellen om een einde maken aan de vervolging en zo een proces te vermijden. Kortom wij onderzoeken al uw opties en u beslist welke optie u verkiest.

Met onze doorgedreven kennis van het ondernemingsrecht en het strafprocesrecht, begeleiden wij u doorheen het hele strafrechtelijke proces, van het vooronderzoek tot aan de verdediging ten gronde bij de Rechtbanken of Hoven. Uw zaak is bij Blienberg Advocaten in ervaren handen.

Lopende het onderzoek staan wij u bij tijdens verhoren, informeren u zo veel mogelijk over de stand van het onderzoek, adviseren over maatregelen en onderzoeksdaden en verdedigen uiteraard steeds uw belangen bij de onderzoeksrechter.

Indien u zich moet verantwoorden voor de strafrechter, zullen wij uw strafrechtelijke verdediging behartigen op basis van onze grondige kennis van uw dossier, onze jarenlange praktijkervaring en onze uitgebreide expertise inzake de toepasselijke regelgeving.

Hier vindt u onze contactgegevens. U kan steeds telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen naar secretariaat@blienberg.com. U kan ook altijd uw vraag stellen via ASK2LEGAL.

Nieuws en gratis advies over dit topic: