Disable Preloader

Vakgebieden

Vennootschapsrecht

In het Vennootschapsrecht is in het verleden lange tijd niet onderhevig geweest aan ingrijpende wijzigingen.

Sinds met 2019 is daar echter verandering in gekomen. België heeft een heel nieuwe vennootschapswetgeving.

Blienberg Advocaten staat er voor in steeds up-to-date te zijn met de laatste wetswijzigingen maar ook met de voorontwerpen zodat we u als ondernemer steeds proactief kunnen informeren en adviseren.

Stel, u bent een ondernemer en u wenst uw activiteiten onderbrengen in een vennootschap.

Blienberg Advocaten kan u helpen bij de keuze van de meest gepaste vennootschapsvorm en effectieve oprichting van de vennootschap.

Heeft u als ondernemer al een vennootschap dan kan u bij ons terecht voor advies bij  de dagelijkse werking, juridische bijstand van de raad van bestuur of zaakvoerder,  kapitaalstructuur, aansprakelijkheidsproblemen, evenals de ontbinding/vereffening van uw vennootschap of de omvorming van uw vennootschapsvorm.

Onze gespecialiseerde advocaten zorgen hierbij ook voor de redactie van alle types van vennootschapsdocumenten, zoals de statuten van een vennootschap op maat, overeenkomsten tot overdracht van activa en/of inbreng van algemeenheden, aandeelhoudersovereenkomsten, consultancy- en management overeenkomsten.

U kan bij ons terecht voor al uw juridische vragen evenals voor uw verdediging in een gerechtelijke procedure. Het kantoor staat bestuurders en zaakvoerders ook bij in zaken van burgerrechtelijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid van rechtspersonen, bestuurders en aandeelhouders. Zie hierover meer in het vakgebied ‘ondernemingsstrafrecht’.

 

Contact info
Social nieuws

Copyright © 2017 Webregion. All Rights Reserved