Expertises

Ondernemings-strafrecht

Onze aanpak ‘voorkomen is beter dan genezen’ geldt ook in deze materie. Indien u preventief te werk wil gaan om een strafrechtelijke vervolging als bestuurder, zaakvoerder of aandeelhouder te voorkomen, bent u bij Blienberg advocaten aan het juiste adres. Wij voeren graag voor u een strafrechtelijke risico-analyse uit om een eventuele aansprakelijkheid te voorkomen.

Blienberg Advocaten behartigt uw strafzaken zowel indien u verdacht wordt van het plegen van een misdrijf als wanneer u het slachtoffer bent van een misdrijf. De multidisciplinaire aanpak van ons kantoor zorgt er voor dat ook in de materie ondernemingsstrafrecht u correct zal worden bijgestaan.

Met onze kennis van het ondernemingsrecht en het strafprocesrecht, begeleiden wij u doorheen het hele strafrechtelijke proces, van het vooronderzoek tot aan de verdediging ten gronde bij de Rechtbanken of Hoven.

Lopende het onderzoek staan wij u bij tijdens verhoren, informeren u zo veel mogelijk over de stand van het onderzoek, adviseren over maatregelen en onderzoeksdaden en verdedigen uiteraard steeds uw belangen bij de onderzoeksgerechten.

Indien u zich moet verantwoorden voor de strafrechter, zullen wij uw strafrechtelijke verdediging behartigen op basis van onze grondige kennis van uw dossier en de toepasselijke regelgeving.

Hier vindt u onze contactgegevens. U kan steeds telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen naar advocaten@blienberg.com. U kan ook altijd uw vraag stellen via ASK2LEGAL